A Központi Statisztikai Hivatal közleménye
2014. szeptember 3.

A Központi Statisztikai Hivatal önkéntes adatszolgáltatáson alapuló felmérést hajt végre. A nemzetközi összehasonlítást is lehetővé tévő adatfelvétel Magyarországon 2014. szeptember 15-től december 15-ig tart, célja a lakosság egészségi állapotának, életmódjának és az egészségügyi szolgáltatásokkal való elégedettségének vizsgálata.

A Központi Statisztikai Hivatal közleménye

Vár a park, mozdulj velünk! – sportfesztivál és pályaavató
2014. szeptember 2.

Sportnap lesz Kisújszálláson. 2014. szeptember 6-án, szombaton számos sportágban lazíthatnak, de versenyezhetnek is az érdeklődők, kicsik és nagyok egyaránt a Kálvin parkban és a gimnázium udvarán. Kispályás foci, streetball bajnokság, lábtenisz, mindenféle újkeletű sport (pl. speedminton, handtisch, petanque, függőtenisz), freestyle foci és még sok más várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. Este 7 órakor műfüves focipályát avatnak a gimnázium udvarán, melyet dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter ad át az iskolának. Ezután igazi rangadó lesz, a Magyar Öregfiúk Válogatott és a Kisújszállás Öregfiúk Válogatottja mérkőzik meg egymással. A nap programjait zene zárja: a Copy Con Sound System koncertje. A rendezők szeretettel várnak mindenkit.

tovább      

Kisújszállás hazavár
2014. augusztus 27.

Újra találkozóra hívja a Kisújszállásról elszármazottakat a helyi Városvédő és -Szépítő Egyesület. 2014. szeptember 20-án, szombaton délután a Városházán fogadják a hazaérkezőket és természetesen más érdeklődőket, közöttük a rokonokat, barátokat is. Dr. Tóth Albert, a város díszpolgára és Kecze István polgármester köszöntői után kisújszállási művészek lépnek fel, és egy szép kiállításnak is részesei lehetnek.
Este istentisztelet és zenés vacsora ad lehetőséget a beszélgetésekre, másnap pedig kirándulás vár mindenkit a város határába, ahol emléktáblával jelölik meg egy hajdani tanyasi iskola, a Lipcsey-iskola helyét.

Kisújszállás hazavár meghívó

Kisújszállás hazavár jelentkezési lap

Templombúcsú Kisújszálláson
2014. augusztus 27.

A kisújszállási Római Katolikus Egyházközség 2014. szeptember 14-én (vasárnap) 10 órakor tartja templomának búcsúünnepét a Boldogságos Szűzanya tiszteletére. A szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond főtisztelendő Vízi János újmisés atya. Az egyházközség szeretettel várja híveit.

tovább      

Államalapításunk ünnepén
2014. augusztus 26.

     Szent István királyunk és az államalapítás ünnepén változatos programok várták Kisújszállás lakosságát.

 

tovább      

Korábbi hírek
Menetrendváltozások
TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV TERVEZETT...
Szent István-napi programok...
Az RST 2000 KFT. KÖZÉRDEKŰ...
Megemlékezés az első...
Hírek a Kumániából
Tájékoztató vasúti átjáró...
Hasznos tudnivalók a hulladék...
Aktuális programok
KOSSUTH-HÉT
2014. szeptember 17.
A NAGYKUNSÁG KÉZMŰVES REMEKEI
2014. szeptember 17.
KOSSUTH-HÉT
2014. szeptember 18.
A NAGYKUNSÁG KÉZMŰVES REMEKEI
2014. szeptember 18.
KOSSUTH-HÉT
2014. szeptember 19.