Hangverseny és kiállítás a művészetoktatás napja alkalmából
2015. április 17.

Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a művészetoktatás napja alkalmából 2015. április 25-én, szombaton 17.30 órakor, a Városháza dísztermében kezdődő művészeti estre a kisújszállási Baptista Alapfokú Művészeti Iskola. Bemutatják a képzőművészeti tanszakos tanítványaik egy-egy munkáját, valamint színpadra lépnek a legsikeresebb növendékeik. Ezen felül mindig igyekeznek valamilyen különlegességgel is kiegészíteni saját programjukat. Tavaly vendégeik voltak az Andor Ilona Ének-zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola növendékei és tanárai, idén pedig a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskola jazz tanszakának növendékei játszanak a koncert második részében. A belépés díjtalan. Támogató jegyek elővételben kaphatók a művészeti iskolában, illetve a művészeti est előtt a helyszínen.

Lakossági fórumok 2015-ben
2015. április 14.

Kisújszálláson az előző évekhez hasonlóan idén is lakossági fórumot tartanak települési képviselőink. E fórumokon beszámolunk az önkormányzat elmúlt évi munkájáról, további terveinkről, majd az adott körzet települési képviselője foglalja össze a körzetben végzett munkáját. Mindezekről, tehát összességében a város közügyeiről a lakosok is elmondhatják észrevételeiket, véleményüket, javaslataikat. A közbiztonságot érintő kérdések megválaszolására a fórumokon vendégünk lesz a rendőrség képviselője is.

            Tisztelt Kisújszállási Lakosok! Jöjjenek el a lakossági fórumokra, beszéljük meg ügyes-bajos dolgainkat, gondolkodjunk együtt a város életéről és további fejlődésének lehetőségeiről.  Tisztelettel várunk minden kedves érdeklődőt az alábbi helyszíneken és időpontokban:

A lakossági fórumok időpontjai és helyszínei

Galéria megtekintése

Galéria megtekintése

Galéria megtekintése

Galéria megtekintése

 

 

A legszebb konyhakertek - Magyarország legszebb konyhakertjei
2015. április 9.

Galéria megtekintése

Időutazás a gémeskút körül
2015. március 30.

Galéria megtekintése

Meghívó a műemléki világnap rendezvényére
2015. március 30.

Galéria megtekintése

Korábbi hírek
Közlemény
Bírósági ülnököket keresnek...
Március 15. Kisújszálláson
Védekezési felhívás
KÖZLEMÉNY
Március 15-ei kisújszállási ünnepi...
Dr. Fazekas Sándor...
FELHÍVÁS
Aktuális programok