Tájékoztató lakóépületek tűzvédelmével kapcsolatosan
2016. április 25.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Karcagi Kirendeltségének vezetője tájékoztatót adott ki a lakóépületek tűzvédelmével kapcsolatosan.

A részletes tájékoztatót itt olvashatják:
Tájékoztató lakóépületek tűzvédelmével kapcsolatosan

 

 

Négy éves a Kumánia
2016. április 21.

Idén, már a negyedik születésnapját ünnepli a Kumánia. Ebből az alkalomból színes programokkal várják az érdeklődőket.

Galéria megtekintése

Az IOKK megnyitja kapuit
2016. április 18.

A Kisújszállási Innovációs, Oktatási és Közösségi Központ nyílt napra hívja a város lakosságát.

Galéria megtekintése

Közeleg az óvodai és az általános iskolai beíratások időpontja
2016. április 12.

Az óvodai beíratásokról:

A Baptista Szeretetszolgálat Kisújszállási Óvodája a 2016/2017-es nevelési évre szóló óvodai beíratásokat 2016. május 2-3-án, hétfőn és kedden tartja a művelődési házban (Deák. F. u 6.) délelőtt 7.30-12 óráig, délután: 13-17 óráig. Pótbeíratásra május 18-án, szerdán 8-10 óráig kerül sor az intézmény székhelyén, az Ifjúság úti óvoda épületében.

A beiratkozáshoz be kell mutatnia gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt, a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványát, a gyermek TAJ-kártyáját, sajátos nevelési igényű gyermek esetében a szakértői véleményt. Beiratkozáskor a szülő és a gyermek személyes megjelenése szükséges. Be kell íratni azokat a gyermekeket, akik még nem járnak óvodába, és 2016. augusztus 31. napjáig betöltik a 3. életévüket. Számukra az óvoda megkezdése kötelező.

További információk:

http://kisuj- ovoda.baptistaoktatas.hu/hirek/kozerdeku/fenntartoi-ovodai-beiratasrol-kozlemeny

 

 

Az általános iskolai beíratásokról:

A 2016/17-es tanévben iskolát kezdő kisgyermekeket 2016. április 14-én (csütörtökön) 8-19 óra, valamint április 15-én (pénteken) 8-19 óra között kell beíratni a választott iskolába. Kisújszálláson a Móricz Zsigmond Református Kollégium Arany János Általános Iskola Tagintézményében a Kálvin u. 3. sz. alatti épületben (az igazgatói irodában), a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola és Kollégiumban pedig a Rákóczi út 1. sz. alatti épületben várják a leendő első osztályosokat és szüleiket.

A szülő az első évfolyamra történő beíratáskor köteles bemutatni a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt (a gyermek lakcímkártyáját), valamint az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást.

További információk:

Az általános iskolai beíratásokról

 

Pályázat aljegyzői munkakör betöltésére
2016. április 12.

Kisújszállás Város Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdetKisújszállási Polgármesteri Hivatalban aljegyzői munkakör betöltésére.

Részletes pályázati felhívás

 

Korábbi hírek
Vállalkozásfejlesztési fórum...
Lakossági fórumok Kisújszálláson
Lakossági tájékoztató
Ne használjuk szemetesnek a...
Menetrendváltozás
1848/49 emlékezete Kisújszálláson ...
"Éljen a magyar szabadság, éljen a...
"A legszebb...
Aktuális programok