Bursa Hungarica
2015. október 5.

Pályázat felsőoktatásban tanuló vagy tanulni szándékozó kisújszállási fiatalok figyelmébe!

Kisújszállás Város Önkormányzata csatlakozott a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer a 2016. évi fordulójához, így kiírja az „A" és „B" típusú pályázatokat.

Az ösztöndíjpályázatra azok a város területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat. Az „A" típusú pályázat azoknak szól, akik már felsőoktatásban tanulnak, a „B" típusú pedig azoknak, akik a fentiek szerinti felsőfokú tanulmányaikat a 2016/17-es tanévben kezdik meg.

A részletes pályázati feltételeket a mellékelt pályázati kiírások tartalmazzák. A pályázatok benyújtásához elektronikus regisztráció szükséges az EPER-Bursa rendszerben, a kötelező mellékleteket, illetve a pályázatokat azonban papíralapon kell benyújtani a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal 27-28. irodájában, 2015. november 9-ig.

A pályázati kiírások a Polgármesteri Hivatal 27-es irodájában és portáján is átvehetők vagy az alábbiak szerint letölthetők:

„A” típusú pályázati kiírás

„B” típusú pályázat kiírás

Vagyonnyilatkozat űrlap (a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben nem részesülőknek)

Vágányzári információ
2015. szeptember 29.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2015. október 7-től 2015. november 17-ig a Budapest - Miskolc vonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100-as sz. Budapest - Záhony vonalon közlekedő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A részletekről a mellékletben csatolt menetrendből tájékozódhatnak: Módosított menetrend

Vágányzári információk
2015. szeptember 22.

2015. október 02-től 2015. október 04-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony – (Csop) vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek módosított menetrend szerint.

Vágányzári információ

Debreceni Értéktár kiállítása Kisújszálláson
2015. szeptember 18.

Galéria megtekintése

Jó estét nyár, jó estét Kisújszállás...
2015. szeptember 7.

Galéria megtekintése

Korábbi hírek
Lomtalanítás
Hőségriasztás
Templombúcsú Kisújszálláson
Forgalomkorlátozások lesznek
Vágányzári információ
"Alkotni születtünk"
Dr. Petkovich Tamás örökében
A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi...
Aktuális programok