Szaunamaraton a magyarhertelendi termálfürdő bajnok mestereivel
2014. november 21.

November utolsó hétvégéjén, 28-30-a között magyar és világbajnok szaunamesterekkel szaunázhat a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben. A szaunamaratonon Fáskerti Rita és Bagó Gábor várja az érdeklődőket egy Föld körüli utazásra. Jöjjön el, és tegye teljesebbé a szaunázás élményét bajnok mesterekkel! A részletes tematikáról érdeklődjön a fürdő pénztárában vagy a www.kumania.hu oldalon. A szaunában egy program alatt max. 15 fő tartózkodhat, ezért a felöntések előzetes regisztrációhoz kötöttek. Jelentkezni a fürdő pénztárában tud személyesen vagy az 59/88-77-10/1-es melléken. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az egészséges szaunázás szabályainak megfelelően a felöntések szaunalepedőben, szaunaruhában vagy törölközőben látogathatóak.

Galéria megtekintése

III. Illéssy Gasztro Kupa
2014. november 20.

Az Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola és Szakiskola szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt 2014. december 6-án (szombaton) az Illéssy-iskola tornatermébe 10.00-16.00 között a III. Illéssy Gasztro Kupára. Tovább részleteket itt olvashatnak:

Illéssy Gasztro Kupa

Egyenlő Esélyekkel
2014. november 20.

A Türr István Képző és Kutató Intézet (az EMMI háttérintézménye) gondozásában valósult meg a Helyi Esélyegyenlőségi Programok országos projekt (ÁROP-1.1.16-2012-2012-0001), melynek keretében a helyi program elkészítéséhez a TKKI mentori szolgáltatás és képzés formájában nyújtott segítséget az önkormányzatunk számára.

A Gate Nonprofit Kft. - az Intézet megbízásából - a városunk Helyi Esélyegyenlőségi Programokról írt cikket, melyet itt valamint a Helyi Esélyegyenlőségi Program menüpont alatt olvashatnak.

Egyenlő esélyekkel

Tegyen javaslatot Arany János-díjra
2014. november 20.

Kisújszállás Város Önkormányzata évről évre különböző kitüntetésekkel ismeri el a városunkért sokat tevékenykedő személyeket. 1998-ban alapította az Arany János Pedagógiai, Kulturális, Művészeti Díjat, mellyel a kiemelkedő nevelő-oktató munkát végző pedagógusokat, a város kulturális életében jelentőset alkotó, szervező tevékenységeket végző személyeket, valamint a város művészeti életének öregbítésében kiemelt munkát végzőket ismerik el. A díjból évente legfeljebb kettőt adományozhat az önkormányzat. Arra, hogy ki kapja a díjat, javaslatot tehetnek a civil szervezetek, nevelőtestületek és az önkormányzati képviselők mellett a helyi választópolgárok is.

Amennyiben Ön is szeretne valakit javasolni a díjra, ezt megteheti a honlapunkról letölthető, illetve a Városháza portáján átvehető formanyomtatvány kitöltésével. Az Arany János-díjasokra a javaslataikat november 28-ig adhatják le a Városháza 27-es irodájába.

JAVASLATI NYOMTATVÁNY ARANY JÁNOS PEDAGÓGIAI, KULTURÁLIS, MŰVÉSZETI DÍJRA

Hirdetmény Kisújszállás Város Önkormányzata tulajdonában lévő hasznosítatlan termőföldek haszonbérletére
2014. november 17.

Kisújszállás Város Önkormányzata a tulajdonát képező hasznosítatlan termőföldek egy évi haszonbérletére, valamint a használaton kívül lévő telkeinek bérletére, értékesítésére pályázatot hirdet. Az érintett ingatlanok listája a városi honlapon (www.kisujszallas.hu/Hirdetőtábla), valamint a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján tekinthető meg.

Amennyiben a pályázati kiírásról bővebben is tájékozódni kíván, ügyfélfogadási időben a 23-as irodában, valamint az 59/520-241-es telefonszámon állunk szíves rendelkezésére.

 

Korábbi hírek
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS CIVIL...
Álláslehetőség
Meghívó növendékhangversenyre
A dr. Petkovich Tamás Szociális...
Vasúti útátjáró lezárása
I. világháborús emlékkiállítás...
Felhívás Kisújszállás város...
Meghívó a szociális munka napjára
Aktuális programok