Mondja el véleményét! – kérdőív kulturális szokásainkról
2016. február 10.

Nagy érdeklődés kíséri városunkban a Vigadó Kulturális Központ programjait. A Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai arra törekednek, hogy ennek az érdeklődésnek programkínálatukkal eleget tegyenek, és további vonzó rendezvényeket kínáljanak. Ehhez azonban szeretnék mind jobban megismerni a lakosok szabadidő-eltöltési, szórakozási szokásait, véleményüket a Vigadó kulturális kínálatáról és javaslataikat a további programokra. Azt kérik, hogy a Vigadóban, a városi könyvtárban és a honlapunkon is elérhető kérdőív kitöltésével segítsék e munkát. A papíralapon kitöltött kérdőíveket a Vigadó információs pultjánál és a Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett gyűjtőládákba szíveskedjenek betenni, vagy a városi könyvtárban leadni 2016. február 29-ig.

 

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva érhetik el:

http://goo.gl/forms/9JBA7PIm9h

Nem vész el csak átalakul - Új feltételekkel folytatódik a Növekedési Hitelprogram
2016. február 8.

Az OTP Bank Nyrt. részletes közleményét az alábbi linkre kattintva olvashatják:

 

Új feltételekkel folytatódik a Növekedési Hitelprogram

Örömünnep Csukás István mesevilágában
2016. február 8.

Kedves Gyerekek! Óvodások, általános és középiskolások!, és gyermeklelkű Felnőttek!

 

Alkotni hívunk Titeket abból az alkalomból, hogy legkedvesebb meséink szerzője, Csukás István 2016-ban ünnepli 80. születésnapját. Képzeljétek el, hogyan köszöntenék őt az általa teremtett meseszereplők: Süsü, Pom Pom, Picur, Gombóc Artúr, a Nagy Ho-ho-horgász, Sün Balázs, Bagaméri meg a többiek, és hogyan köszöntenétek Ti, Gyerekek!

Nos rajta, meséljétek el! Lerajzolhatjátok, megfesthetitek, verset vagy mesét írhattok, faraghattok, táncolhattok, énekelhettek…! A fontos, hogy alkossatok olyat, amivel örömöt szerezhettek a születésnapon, valamit, ami akár születésnapi ajándék is lehet!

Alkotásaitokat küldjétek el címünkre, a következő információkkal: név, lakcím, iskola megnevezése. A beérkezett pályamunkákat zsűri bírálja el, a legkiválóbb munkák alkotói értékes ajándékokban részesülnek, a beérkezett pályaművekből pedig kiállítást rendezünk. Az alkotások  benyújtási határideje 2016. május 31.

Az előadó-művészetben (zene, tánc, ének, versmondás, mesemondás) induló gyermekeknek május második felében bemutatkozó napot rendezünk, ahol előadhatják produkcióikat. Számukra a jelentkezési határidő: 2016. május 13. A jelentkezési lap a városi honlapon megtalálható, onnan letölthető.

Az eredményhirdetésre 2016. június 12-én, a Bagaméri Családi Fesztiválon kerül sor. Az elbírálás során a zsűri értékeli az ötletességet, a témához való kacsolódást, a kidolgozottságot. A pályamunkákat és a jelentkezési lapokat a következő címre kérjük eljuttatni: Kisújszállás Város Önkormányzata, 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. 27. sz. iroda. Információ: telefon: 59/520-246, mobil: 06-30-277-15-93, e-mail: szervezes@kisujszallas.hu

Jelentkezési lap: Örömünnep Csukás István mesevilágában

A Kisújszállási Rendőrőrs körzeti megbízottjainak fogadóórái
2016. február 4.

A kisújszállási Rendőrőrs körzeti megbízottjainak fogadóóráit az alábbi linken találhatják meg:

A Kisújszállási Rendőrőrs körzeti megbízottak fogadóórái

Utak új elnevezései Kisújszálláson
2016. február 3.

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete olyan közterületeknek adott nevet, amelyek eddig csak helyrajzi számokkal voltak nyilvántartva. Az elnevezések az alábbi linken tekinthetők meg:

A csak helyrajzi számmal rendelkező közutak, földutak, saját használatú utak új elnevezései

 

Korábbi hírek
Ingyen szén-monoxid-érzékelők...
Mondja el véleményét! –...
Felhívás
A magyar kultúra napján...
A magyar kultúra ünnepén
Igényelje a megújult szocpolt...
Figyelemfelhívás vízkárok...
Ellenőrzik a kéményeket
Aktuális programok