Időutazás a gémeskút körül
2015. március 30.

Galéria megtekintése

Meghívó a műemléki világnap rendezvényére
2015. március 30.

Galéria megtekintése

Közlemény
2015. március 20.

A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, hiszen a jó időben egyre többen választanak szabadtéri programokat vagy kezdik meg a kerti munkálatokat. A veszélyt egyrészről a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz. Kockázatot jelenthet a gondatlanság is, a szabadban keletkezett tüzek 99 százalékát emberek okozzák" - fogalmaz közleményében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, egyben felhívja a figyelmet néhány fontos tudnivalóra. Érdemes ezeket nemcsak megismerni, hanem betartani is, mert aki ez utóbbit elmulasztja , az nem csak saját és más értékeit sodorhatja veszélybe, hanem súlyos bírságra is számíthat. A katasztrófavédelem felhívását itt olvashatják:

Szabadtéri tüzek megelőzése

 

Bírósági ülnököket keresnek...
2015. március 19.

A Karcagi Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint bírósági ülnököket keresnek. Jelentkezési határidő: 2015. március 31.

Bővebb tájékoztató: Tájékoztató bírósági ülnökök választásáról

Március 15. Kisújszálláson
2015. március 19.

Számos ünnepi program várta a kisújszállásiakat is az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ünnepén. Annak idején városunk lakosai is a forradalom ügye mellé álltak – így az országos jelentőségű események mellett a helyi vonatkozású történésekről idén is megemlékeztünk. Képes összeállításunkban felidézzük az ünnep pillanatait.

 

tovább      

Korábbi hírek
Védekezési felhívás
KÖZLEMÉNY
Március 15-ei kisújszállási ünnepi...
Dr. Fazekas Sándor...
FELHÍVÁS
Menetrendváltozás
Meghívó a kommunizmus áldozatainak...
ÁLLÁSHIRDETÉS
Aktuális programok