Menetrendváltozások
2014. augusztus 18.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint, pályaátépítési munkák miatt a hirdetményben szereplő, vonatok módosított menetrend szerint járnak. Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy indulás előtt mindenképpen érdemes érdeklődni az aktuális menetrendről a MÁV honlapján vagy személyesen a pénztárakban.

Módosított menetrend a Budapest - Záhony vonalon

Módosított menetrend a Budapest - Záhony vonalon

Módosított menetrend a Kisújszállás - Kál-Kápolna vonalon

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV TERVEZETT MÓDOSÍTÁSA
2014. augusztus 15.

Kisújszállás város Településrendezési tervének 2014. évi 2. számú meghatározott területére vonatkozó módosítás előzetes tájékoztatójának dokumentációja megtekinthető, letölthető és azzal kapcsolatos vélemény benyújtandó az önkormányzathoz.

Településrendezési Terv tervezett módosítása

Szent István-napi programok Kisújszálláson
2014. augusztus 12.

Augusztus 20-án a magyar államalapítást és Szent Istvánt ünnepeljük. Ebből az alkalomból idén is több program közül választhatnak. Augusztus 19. estéje a kikapcsolódás jegyében telik. Koncert, lézershow, tűzszelídítők, tűzijáték a sportpályán, utcabál....!

Szent István napján lesz ünnepi ökumenikus istentisztelet, koszorúzás, illetve a városi ünnepség alkalmával e napon kapják meg elismerésüket kitüntetettjeink. Délután avatjuk Pintér Attila szobrászművész alkotásait, a humán napórát és a városmakettet. A programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Kérjük, aki koszorút kíván elhelyezni az ünnepség keretében Szent István király szobránál, e szándékát előre jelezze e-mailban a szervezes@kisujszallas.hu címen, illetve a következő telefonszámokon: 06-59/520-246, 06-30/277-1593.

Galéria megtekintése

Az RST 2000 KFT. KÖZÉRDEKŰ HIRDETMÉNYE
2014. augusztus 7.

Galéria megtekintése

Megemlékezés az első világháború kitörésének 100. évfordulójáról
2014. július 22.

Az első világháború kitörésének 100. évfordulójára emlékezünk meg július 28-án, hétfőn 18 órakor a turulmadaras emlékműnél. A megemlékezésen beszédet mond dr. Ducza Lajos települési képviselő, verset mond Ari Katalin tanárnő, énekel Ujj Tünde, tárogatón játszik Nagy István. A megemlékezést követően, várhatóan este 7 órától a Református templom tornyából első világháborús dalokat hallhatunk tárogatón, szintén Nagy István előadásában. A megemlékezésre tisztelettel várja városunk valamennyi kedves lakosát Kisújszállás Város Önkormányzata.

Galéria megtekintése

Korábbi hírek
Hírek a Kumániából
Tájékoztató vasúti átjáró...
Hasznos tudnivalók a hulladék...
Szauna est éjszakai...
Menetrendváltozás
A Kisújszállási Polgármesteri...
Permetezik a gesztenyefákat
Interaktív egészségnap a Kumániában
Aktuális programok
II. NEMZETKÖZI ROKKANTAK NAPJA
2014. augusztus 30.
III. ÖKUMENIKUS FOTÓPÁLYÁZAT ÉS...
2014. augusztus 30.
ÖRÖKBEFOGADÁSI NAP
2014. szeptember 6.
FIATAL GALAMB BEMUTATÓ
2014. szeptember 13.
BOSZORKÁNY TÚRA – ÉJSZAKAI...
2014. szeptember 13.