Harmadfokú hőségriasztás
2015. július 6.

Galéria megtekintése

Ebösszeírás - Felhívás ebtartók részére
2015. június 29.

Tájékoztatjuk a lakosokat, hogy az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján idén ismét ebösszeírást végez az önkormányzat.

Az ebösszeírás tervezett ideje: 2015. július 1.- 2015. szeptember 30.

 

 

tovább      

Színes programokkal várja vendégeit a Kumánia!
2015. június 26.

Galéria megtekintése

Értesítés!
2015. június 22.

Értesítjük városunk lakosait, hogy önkormányzatunk a platánfák és vadgesztenyefák különböző betegségei ellen a permetezéssel történő védekezést megrendelte. Ezen növényvédelmi munkákat a Kecskeméti Növényvédő és Kártevőirtó Kft. fogja elvégezni.

 A permetezésre

2015. június 29-től július 13-ig,

az időjárás függvényében az esti órákban

kerül sor.

Mivel a munkát végző Kft. nagyteljesítményű gépet használ, kérjük, hogy a lakás ablakát, ajtaját csukják be, a száradó ruhákat szedjék be, és ne tartózkodjanak a permetezőgép közelében. A frissen permetezett területen lehetőleg ne tartózkodjanak huzamosan a permetezést követő reggelig.

A permetezőszer az emberi szervezetre nem veszélyes, de a biztonság érdekében fenti óvintézkedéseket szíveskedjenek megtenni és betartani. A felhasználásra kerülő vegyszerek Topas 100 EC, Decis Mega, Silwet, Csöpmix és Runner 2F, amelyek élelmezés egészségügyi várakozási ideje 21 nap, munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap.

Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt a 76/507-454 telefonszámon kérhetnek.

Továbbá, kérjük, hogy jelezzék felénk azt is, ha a permetezendő díszfák 10 m-es körzetében érő gyümölcsfa, illetve zöldségfélék (kerítésen belül) találhatók. Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 21 nap.

A növényvédelmi munka végzését a Polgármesteri Hivatal részéről Ducza Endre és Székely Attila közterület felügyelők fogják segíteni.

Kisújszállási Polgármesteri Hivatal

Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály

Felhívás parlagfű elleni védekezésre
2015. június 11.

Galéria megtekintése

Korábbi hírek
Hőségriasztást adott ki az...
Környezetvédelmi engedély az M4...
Újra találkozót tartanak a...
Megemlékezés a Nemzeti...
Tegyen Ön is javaslatot az...
Segítség az eladósodottságban
A mezőgazdasági betakarítási...
Pünkösdi állatsimogató a Horváth...
Aktuális programok