Véget értek a lakossági fórumok
2014. április 17.

Az utolsó lakossági fórumra április 16-án Szepesi Jenő hívta meg az 7. számú választókerület lakóit a Piculás Civilházba. Beszámolójában fotókon, videofelvételen mutatta be a város ezen részének fejlesztéseit. A képviselő úr után Kecze István polgármester vázolta az önkormányzat munkáját, illetve terveit. Ezen a fórumon is több lakos mondta el véleményét, főként az utak, járdák állapotával, a vízelvezetéssel és a gyorshajtásokkal kapcsolatosan. A kérdésekre a polgármester és a képviselő mellett Borók Tibor őrsparancsnok is válaszolt. A fórum résztvevői megköszönték az önkormányzatnak a város épülése, szépülése érdekében tett munkáját, valamint elismerésüket fejezték ki a rendőrség tevékenységéért is, külön kiemelve, hogy a piaci napokon is érzékelhető a rendfenntartók fokozott jelenléte.

Galéria megtekintése

Lakossági fórum a Morgóban
2014. április 16.

Április 15-én, kedden délután dr. Ducza Lajos hívta meg a 3. számú választókerület lakóit a Néprajzi Kiállítóterembe. A fórumon részt vett Borók Tibor, a kisújszállási őrsparancsnok is. Képviselő úr beszámolt a város ezen részének fejlesztéseiről, valamint arról is, hogy mik okozhatnak még problémát. Ezt követően Kecze István polgármester mutatta be az önkormányzat munkáját, illetve terveit. Majd a résztvevők tettek fel kérdéseket, fogalmazták meg észrevételeiket. A jelenlévők elismerésüket fejezték ki a rendőrség gyors intézkedéseiért, emellett pedig további sikereket kívántak a városközpont felújításához és az önkormányzat munkájához. Kérdések a féregirtással és a Cserepes utca burkolásával kapcsolatosan hangoztak el.

Galéria megtekintése

Az utolsó lakossági fórum április 16-án, ma délután 18.00 órától lesz. Szepesi Jenő a Piculás Civilházba várja az 7. választókerület lakóit.

Lakossági fórum a 2. számú választókerületben
2014. április 15.

Ezen a héten elsőként a 2. számú választókerület lakói vehettek részt a lakossági fórumon. Tatár Zoltán a Kádas György Általános Iskola és Gyermekotthonban tartotta meg beszámolóját a város ezen részében megvalósult fejlesztésekről, az itt elvégzendő feladatokról. Képviselő úr után Kecze István polgármester az önkormányzat elmúlt egyéves munkáját, terveit mutatta be. A résztvevők ezt követően elmondhatták véleményüket, észrevételeiket. Többen elismerően szóltak a város fejlesztéseiről, a Kumánia színvonalas működéséről. A közbiztonsággal kapcsolatosan - mint például, hogy meg lehet-e bízni az utcai árusokban - is több kérdés merült fel, melyre Borók Tibor őrsparancsnok válaszolt.  Elmondta, az a legfontosabb, ha bármi gyanúsat észlelnek, azonnal telefonáljanak be a rendőrségre.

Galéria megtekintése

Április 15-én, kedden 17.00 órakor dr. Ducza Lajos képviselő úr várja a Néprajzi Kiállítóteremben a körzetében élőket.

Húsvét a Kumániában!
2014. április 14.

Április 20-án, vasárnap a Kumánia Gyógyfürdőben is a húsvété a főszerep. A gyerekeknek nyuszi- és báránysimogatással, tojáskereső versennyel és tojásfestő versennyel készülnek. A legszebb alkotások készítői ajándékot kapnak. S érdemes már vasárnapra megtanulni a locsolóverset: a pénztárban verselő gyerekek csokitojást kapnak. A felnőtteket éjszakai fürdőzéssel várják. A 12 évnél fiatalabbak húsvétkor fél áron fürödhetnek, a felnőttek jegye pedig 990 Ft, amely az éjszakai fürdőzésre is érvényes.   

Galéria megtekintése

Folytatódnak a lakossági fórumok
2014. április 14.

A hét utolsó lakossági fórumára április 11-én, pénteken Gönczi Károly hívta meg az 5. számú választókerület lakóit a Nagykun Klubba. Beszámolt az elmúlt egyéves munkájáról, majd Kecze István bemutató prezentációjában ismertette az önkormányzat fejlesztéseit, terveit. Jelenlétével most is megtisztelte a fórumot Borók Tibor őrsparancsnok és dr. Varga Zsolt jegyző. A beszámolókat követően a résztvevők tettek fel kérdéseket - az elhagyott ingatlanok kertjeinek gondozásával, a Csatorna utcai vízelvezővel kapcsolatban. Felmerült az is, hogy a körzetben időszerűvé vált a járdák felújítása. Sokan megköszönték a város vezetésének, hogy épül, fejlődik a város, valamint a Kumánia összes dolgozójának a munkáját. Emellett kifejezték tetszésüket a helyi kiadványokkal és az Ifjúsági Szálláshellyel kapcsolatban.

Galéria megtekintése

A lakossági fórumok ezen a héten is folytatódnak. A következő lakossági fórum április 14-én, ma délután 18.00 órától lesz - Tatár Zoltán a Kádas György Általános Iskolában várja a választókerületében élőket.

Korábbi hírek
Tavaszköszöntő hangverseny
Lakossági fórum az 1. számú...
Lakossági fórum a Bittner faluban
Lakossági fórum a Sásastó Úti...
Elkezdődtek a lakossági...
Lakossági fórumok
Hangversenyt adnak a...
Kumánia Nyílt nap - Ismerje meg a...
Aktuális programok