Találkozóra hív az Öregdiákok Baráti Köre
2019. május 21.

Két év után újra találkozóra hívjuk a Móricz Zsigmond Református Kollégium öregdiákjait. A találkozót az iskola Öregdiákok Baráti Körének intézőbizottsága kezdeményezi. Várunk és várunk haza minden kedves hajdani móriczos diákot, ezúttal 2019. június 1-jére. Délelőtt a „hagyományos" találkozóra és ebédre kerül sor, délután pedig városnéző sétát kezdeményezünk. Este az iskola kerti mulatságot rendez, melyre szeretettel várja az öregdiákokat is.

Meghívó

 

A mellékelt jelentkezési lapokat 2019. május 25-ig kérjük eljuttatni lehetőleg e-mailben vagy postán a következő címek valamelyikére: szervezes@kisujszallas.hu, vagy: 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. Címzett:  Móricz Öregdiák Találkozó.

Jelentkezési lap

Nyári diákmunka lehetőség
2019. május 21.

A 2013-2018-as évekhez hasonlóan a Pénzügyminisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok és az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka 2019.” elnevezéssel munkaerőpiaci program indul:

Tájékoztató nyári diákmunkáról

Menetrend változások
2019. május 7.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a tisztelt utasait, hogy 2019. május 13-tól 2019. május 26-ig a Budapest-Keleti pályaudvaron végzett karbantartási munkák, a Kaba-Hajdúszoboszló, illetve a Tuzsér-Záhony állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az alábbi vonatok módosított menetrend szerint közlekednek:

Módosított menetrend

 

2019. május 13-tól 2019. május 26-ig a Budapest-Keleti pályaudvarról vonatok nem indulnak és oda nem érkeznek, valamint a vonatok módosított viszonylatban és megállási renddel közlekednek.

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

Nagykunsági Gazdamajális
2019. április 25.

2019. május 1-jén szerdán, a kisújszállási Horváth tanyán
GAZDAMAJÁLIS
várja az érdeklődöket, a programok 8:30-tól estig tartanak.

Az ünnepélyes megnyitóra 11órakor kerül sor.Az szervezők számos szabadtéri programot kínálnak, közöttük lovas és főzőversenyt. 

Tájékoztató szünidei gyermekétkeztetésről
2019. április 18.

Kisújszállás Város Önkormányzata
a tavaszi szünetben történő szünidei gyermekétkeztetést
2019. április 18. (csütörtök) és 2019. április 23. (kedd) napján biztosítja.

 A gyermekétkeztetésben azok a hátrányos
és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek vehetnek részt,
akiknek a szülei azt igénylőlapon kérték.

Az étkeztetés helyszíne: Napközi Otthon Konyha
(Kisújszállás, Vásár u. 4.)

Időpontja: 12.00 órától - 13.00 óráig

 

Korábbi hírek
Ülnökválasztás
Március 15.
Közgyűlést tart a Petőfi...
Adatfelvételt végez a KSH
Önkormányzati pályázatok
Pályázati felhívás
Felhívás ebek kedvezményes...
A téli rezsicsökkentésről
Aktuális programok