Tegyünk többet egészségünkért!
2015. november 11.

Számos egészségügyi mérést elvégeztethetünk egyszerre és ingyenesen a vérnyomás-, a vércukor- és a koleszterinszint mérésétől kezdve a testtömeg-index (BMI) kiszámításán át a vérnyomás- és vércukor-gyógyszerelés felülvizsgálatáig. Ezeken túl még több olyan mérésre is lesz lehetőség, amelyek fontos információkat adnak egészségi állapotunkról. A vizsgálatokat szakemberek - dr. Kovács Géza háziorvos, dr. Gáll András diabetológus és Kácsor Elvira háziorvosi asszisztens - végzik, akik várják az érdeklődőket november 14-én, szombaton 9-13 óráig a Rákóczi út 8. szám alatti. III. sz. Felnőtt háziorvosi rendelőben. (A szűréseken azok is részt vehetnek, akik nem a III. Felnőtt háziorvosi körzetbe tartoznak a háziorvosi ellátás szempontjából.) Nem mellékesen a résztvevők sorsoláson is részt vehetnek, amelyen fürdőbelépőt és mozijegyet is nyerhetnek.

Galéria megtekintése

 

Menetrendváltozás
2015. november 10.

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy

2015. november 18-tól 2015. november 19-ig Szolnok - Püspökladány állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony - (Csop) vonalon, csak a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek módosított menetrend szerint.

Menetrendváltozás

A Phoenix Vegyeskar 30. jubileumi hangversenye
2015. november 9.

Galéria megtekintése

Fiatal művészek figyelmébe
2015. november 9.
Hirdetmény önkormányzati tulajdonú termőföldek bérletére
2015. október 27.

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy Kisújszállás Város Önkormányzata a tulajdonát képező hasznosítatlan termőföldek bérletére pályázatot hirdet. Az érintett ingatlanok listája és a részletes felhívás az önkormányzati hirdetőtáblákon, valamint az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

Pályázati leírás

Ingatlanok listája

 

Korábbi hírek
Fiatal fotósok figyelmébe…
Október 23. Kisújszálláson
Tájékoztató...
Október 23-i ünnepi programok
Városi Ösztöndíj Alapítvány
Bursa Hungarica
Vágányzári információ
Debreceni Értéktár kiállítása...
Aktuális programok