Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Kisújszállás, az élhető település
 
A pályázat keretében három projektelem valósul meg. A Rákóczi utcán megújul a járda és a zöldfelület, a Vásár utcán parkolók és új járda létesül, valamint megújul a Csegei-gödör és környéke. A kivitelezési munkálatok folyamatosan zajlanak.
 
A kivitelezéseket ugyanaz a cég végzi, ezért a munkafolyamatok összehangolása miatt a területelőkészítési és építési munkálatok az egyes helyszíneken nem egyszerre, hanem egymás után, szakaszosan történnek. A Rákóczi utcán és a Vásár utcán október közepéig, a Csegei-gödörnél december közepéig kell befejeznie a munkát a vállalkozónak. Időarányosan a teljesítés jól halad.
 
Arany János Városi Könyvtár
 
A könyvtár épületének felújítási munkálatai szintén az ütemterv szerint haladnak. A bontási folyamatok május végével befejeződnek, ezt követően már az épület felújítása történik. A kivitelező előzetes ütemterve alapján az energetikailag felújított, szép könyvtárat az olvasóközönség már a téli időszakban újra a régi, megszokott helyén veheti igénybe.
 
Kérjük továbbra is a lakosság szíves türelmét a kivitelezési munkálatok alatt.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021