Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

A kivitelezés alatt álló M4 autóút alatti gázszállító vezeték kiváltása miatt szükségessé vált, az FGSZ Zrt. által meghirdetett gázszünetről kétféle formanyomtatvány készült:

 
1. A kisnyomású hálózatról ellátott fogyasztók részére a nyomtatvány alsó részén van egy Nyilatkozat, melyet kérnek visszajuttatni az megadott elérhetőségekre. Az érintettek ezzel igazolják a lezárás tényét. Ahonnan a nyilatkozat nem érkezik vissza, ott le kell ellenőriznie a gázszolgáltató munkatársainak a lezárást.
 
2. A középnyomásról ellátott fogyasztók esetén (ahol van nyomásszabályzó), a plakáthoz hasonló értesítést juttatnak el a felhasználókhoz, itt nem kell nyilatkozni, mert gázszünet esetén a nyomásszabályzó automatikusan lezár.
 
A kisnyomású hálózaton már mindenki megkapta a Felhívást, hogy a Nyilatkozatot legyen idő visszajuttatni, a középnyomású hálózaton a kiszórás a hét végéig megtörténik.
Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021