Lakossági tájékoztatás útburkolat felújítási munkálatokról
2018. július 13.

Ezúton szeretnénk felhívni a tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2018. július 16-ától kezdődően, előreláthatólag 2018. augusztus 20-áig a Veres Péter utcán, valamint a Betyár utca Vásár utca és Bocskai István utca közötti szakaszán útburkolat-felújítási munkát végeznek, ezért az érintett közutakon építés alatti forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A munkavégzés idejére tisztelettel kérjük a lakosság szíves türelmét és együttműködését.

„Kisújszállás hazavár”
2018. július 12.

Kisújszállás idén ismét találkozóra hívja haza az elkerült, elköltözött, korábbi lakosait. Várja azokat, akik mindig szívesen hazalátogatnak nemcsak az itt élő családtagjaikhoz, rokonaikhoz, hanem barátaikhoz, ismerőseikhez is. A kétévente meghirdetett Elszármazottak Találkozójára idén szeptember 21-23-án, a Kivilágos Kivirradtig Fesztiválhoz kapcsolódva kerül sor.

tovább      

Menetrendváltozás
2018. július 10.
Felavattuk a Süsü játszóteret!
2018. július 2.

2018. június 29-én a Városháza parkjába költözött Süsü, a jószívű sárkány. Nagy örömünnep volt ez, hiszen tíz éve vártunk már arra, hogy a régi játszi helyén felépülhessen egy új, korszerű, minden igényt kielégítő biztonságos játszótér, amelyet az S-TÉR Kft. valósított meg.  

Kecze István polgármester köszöntője után Kovács Sándor országgyűlési képviselő mondott avatóbeszédet, Süsü dalát a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola Diri-dongó kórusa énekelte el Vadas Ilona tanárnő vezényletével, és Orosz Balázs valamint Holhós Edina közreműködésével.

Este a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola nyári művészeti táborának záró rendezvényére került sor a Zenepavilonnál. 

Galéria megtekintése

SÜSÜ VÁR! Felavatjuk a Süsü játszóteret!
2018. június 21.

Galéria megtekintése

Korábbi hírek
Ötven éves a kisújszállási...
Megemlékezés a kommunizmus...
Arany Rózsa Díj Kisújszállásnak
Eladó üzlethelyiség Kisújszálláson
AZ ARADI VÉRTANÚK EMLÉKNAPJÁN
Pénzügyi Fogyasztóvédelmi...
Kun ünnep a Vajdahunyadvárban
A KISÚJSZÁLLÁSI VÁROSNAPOK...
Aktuális programok