PARTNERSGI / LAKOSSGI FRUM A teleplsrendezsi terv 2019. vi 1. sz. mdostsrl
2019. augusztus 1.

Kisújszállás város Településrendezési Tervének Dévaványai út déli oldalán létesülő napelemparkhoz kapcsolódó 2019. évi módosításának, bemutatására partnerségi/lakossági fórum kerül megtartásra, melyre ezúton tisztelettel hívunk minden érintettet, és érdeklődőt. Az elkészült egyeztetési tervdokumentáció az önkormányzat honlapjáról letölthető. Az ezzel kapcsolatos vélemények- javaslatok a fórumon és azt követően 2019. augusztus 19.-ig írásban a városháza 21. sz. irodájában leadhatók.

 

A fórum kezdésének időpontja: 2019. augusztus 9. de. 10.00 óra

 Helye: Kisújszállás, Városháza 1. emeleti 18. sz. tárgyaló terme

 

 

Felhvs

Menetrend vltozsok
2019. jlius 19.

A MÁV-START Zrt. értesíti a tisztelt utasait, hogy 2019. július 20-tól augusztus 05-ig Kőbánya-Teher - Kőbánya-Kispest és Kaba - Hajdúszoboszló, illetve Debrecen-Apafa állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Mdostott menetrend

Napközben Budapest-Nyugati - Záhony állomások között közlekedő sebesvonatok, csak Kőbánya-Kispest - Záhony viszonylatban közlekednek. A 16303 sz. HÉTMÉRFÖLDES sebesvonat Szolnok állomástól kerülő útirány át közlekedik Budapest-Nyugatiba. A vonat nem érinti Ferihegy és Zugló megállóhelyeket és Kőbánya-Kispest állomást 2019. augusztus 03/04-től 2019. augusztus 05/06-ig éjszakánként a 6098, 6009 sz. vonatok helyett
Püspökladány - Debrecen állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Felhívjuk a tisztelt utasok figyelmét, hogy a kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti - Nyíregyháza illetve Nyíregyháza - Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek. Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Plyzati felhvs nkormnyzati ingatlan rtkestsre
2019. jlius 11.
Menetrend vltozsok
2019. jlius 11.

A MÁV-START Zrt. értesíti a tisztelt utasait, hogy 2019. július 14-től 2019. július 19-ig a Kaba - Hajdúszoboszló és Apafa - Hajdúhadház állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek:

Mdostott menetrend

 

Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogya kör-InterCity vonatok Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti - Nyíregyháza illetve Nyíregyháza - Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek. Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Sznyoggyrts Kisjszllson
2019. jlius 2.

Amennyiben az időjárás engedi, Kisújszálláson várhatóan július 3-án és 4-én 19:40-kor kerül sor légi kémiai szúnyoggyérítésre. A permetezés során felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre, növényekre veszélytelen. A méhészeket a Polgármesteri Hivatal külön értesíti és kéri, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket!
Kérjük a lakosságot, hogy készüljenek fel a szúnyoggyérítésre!

Korábbi hírek
Itt a parlagfű szezon
A Karcagi Jrsi Hivatal kzlemnye
Hősgriszts
Kisjszlls a Te otthonod
Tallkozra hv az regdikok...
Nyri dikmunka lehetősg
Menetrend vltozsok
Nagykunsgi Gazdamajlis
Aktuális programok