Európai Unió regionális fejlesztési alap logó
Európai Unió regionális fejlesztési alap logó

Hamarosan kezdetét veszi a Kisújszállás, az élhető település című pályázat keretében a Vásár utcai parkolók építése. Első lépésben a légkábelbe belenyúló, az áramszolgáltató által folyamatosan visszametszésre kerülő és a kialakítandó parkolók nyomvonalába eső fák kivágása történik meg, melyek helyett a kivitelezés során új fákat ültetünk.

A kivitelezés ideje alatt az érintett útszakaszon, a Vásár utcán – a Béla király utca és a Móricz Zsigmond Református Kollégium hátsó kapuja közötti rész – ideiglenes forgalomkorlátozásokra, fél vagy teljes útpálya lezárására is kell számítani. A parkolók építése mellett a járdaszakasz is megújul, így a gyalogos közlekedés során is számítani kell korlátozásokra.

A munkavégzés idejére tisztelettel kérjük a lakosság szíves türelmét és együttműködését. Kérjük, hogy az érintett útszakaszon fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

Látnivalók
Smart Önkormányzat applikáció
Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon.


Honlaptérkép   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató   Közérdekű adatok   GYIK   Kapcsolódó oldalak  
Az oldal minden tartalma Kisújszállás Város Önkormányzatának tulajdona! Minden jog fenntartva. 2021